Ibērijas Pleca Šķiņķis
137.20

Ibērijas Pleca Šķiņķis, izmantota graudbarība Delizius Deluxe,4,5-5 Kg

4,5-5 Kg,Izbaudiet neatkārtojamo un unikālo garšu Ibērijas Pleca Šķiņķis, izmantota graudbarība Delizius Deluxe ! Aplūkojiet plašā klāstā pieejamos Delizius Deluxe plecus un šķiņķus, ko raksturo to izcilā kvalitāte, optimālais nogatavošanas periods un to neatkārtojamā un unikālā garša! Mēs piedāvājam iegādāties šķiņķus par vairumtirdzniecības cenu, lieliska iespēja bagātināt visizsmalcinātākās gaļas plates!Ibērijas pleca šķiņķis, izmantota graudbarība Delizius Deluxe (50% ibērijas šķirne) ir gaļas galaprodukts, kas gatavots, pamatojoties uz nacionālajām šķiņķa gatavošanas tradīcijām, kuras prasmes gadsimtu gaitā ir nodotas caur prasmīgajām paaudzēm. Jabugo atrodas Huelvas provincē (Spānijā), kurā atrodas nepārspējamā dabas klimata Sierra de Aracena un Picos de Aroche dabas parki, kur dominē akmens ozoli, korķa ozoli un zīļozoli. Unikālais zonas klimats rada lieliskus nosacījumus konservēta Ibērijas šķiņķa gatavošanas procesam.Produktam ir lielisks starptautiskais prestižs un tas ir augsti novērtēts kā gardēžu un delikatešu produkts visā pasaulē. Tas bez šaubām būs īsts luksuss produkts jūsu gaļas platē, to norāda mūsu klientu augstais novērtējuma līmenis.deliziusdeluxe.comTradicionāls un nozīmīgs produkts Spānijas gastronomijā, kas veido daļu no Vidusjūras diētas. Tas ir atzīts visā pasaulē un ir ievērojams ar to, ka sastāda daļu no līdzsvarotas un veselīgas diētas. Regulāra šī produkta iekļaušana uzturā rada vairākas priekšrocības un, saskaņā ar vairākiem pētījumiem, tas uzlabo sirds veselību. Turklāt tas ir ārkārtīgi universāls, jo pastāv dažādi pagatavošanas un pasniegšanas veidi jebkurā vietā un jebkurā laikā: sagrieziet šķēlēs, kubiciņos, izmantojiet sviestmaizēs, iekļaujiet citos ēdienos, brokastīs, pusdienās, launagā, kā aperitīvu, maltītēs, vakariņās, pasākumos, svētkos, ballītēs, u.c.Variants (veids): Ibērijas šķirne (50 %)Izcelsme: Jabugo, Huelvas kalnu grēda (Spānija)Audzēšanas metode: Semi-free range, farms with outdoor yardsLopbarības veids: Special feedsAmatniecības konservēšanas metode: Dabiskā žāvēšanas telpaAptuvenais sacietēšanas periods: 24-30 mēnešiAugstas kvalitātes produkts: Augstākās klases kvalitātePrezentācija (formāts): Vesels gabalsIzvēlieties svaru zemāk esošajā izvēlnē: 4-4,5 Kg / 4,5-5 Kg / 5-5,5 KgSaglabāšana: Uzglabāt vēsā sausā vietāRaksturlielumi: Patīkama un intensīva garšaMaksimālais leņķis: Šķiņķis, sāls, cukurs, antioksidants E-301, konservanti E-252 un E-250Iepakojuma: Iepakots plastmasas maisiņā, ar koksintētikas pārvalku un auklu pakarināšanaiIeteikumi: Lai pareizi sagrieztu šķiņķi, ievietojiet to turētājāKad esat nogriezis, pārklājiet griezuma zonu ar smalku speķa šķēli, kas ir nogriezta no paša šķiņķaĪpašības: Zems sāls satursZems ogļhidrātu satursNepiesātinātu taukskābju avotsVidusjūras diēta: Līdzsvarots un veselīgs ēdiensLabvēlīga ietekme uz veselību: Labvēlīga ietekme uz sirdsdarbībuAugsta uzturvērtība: Nozīmīgs enerģijas un vitalitātes avotsInformācija par uzturvērtību: B grupas vitamīni, D un E vitamīni, oleīnskābe, augsta bioloģiskā vērtība un viegli absorbējamas olbaltumvielas, folskābe, antioksidanti un minerālvielas (cinks, selēns, fosfors, magnijs, kālijs, augsts dzelzs saturs)Svarīga informācija: Pata negra nominālvērtība attiecas uz visiem Ibērijas pleca šķiņķiem un šķiņķiem no Jabugo

Pārskats

Atrašanās vieta

Centrs,Rīga